cosmetisch-acupunctuur

Een zeer effectieve natuurlijke behandelmethode voor anti-aging, littekens en wallen. Tijdens de behandeling worden kleine acupunctuur naaldjes in de huid aangebracht en wordt daarmee op een natuurlijke manier een facelift gerealiseerd waardoor rimpels en wallen verminderen en littekens minder zichtbaar worden.

Aesthetic Needling werkt spierontspannend, en verbetert de doorbloeding van de huid en onderliggende weefsels. Het heeft daardoor verjongende en revitaliserende effecten op de huid. Het is een nagenoeg pijnloze, niet chirurgische methode om de symptomen van het verouderingsproces te verminderen en/of tegen te gaan.

Aesthetic Needling als behandeling wordt uitsluitend gecombineerd met de producten van Ries Cosmetics.Voorafgaand aan uw eerste behandeling wordt er door middel van een uitgebreide intake en tongdiagnose een behandelplan en verzorgings/voedingsplan op maat gemaakt. Door middel van een tongdiagnose komen we meer te weten over de conditie van de organen, hormonale balans en vochthuishouding. Een slechte conditie is namelijk terug te zien in het gezicht en hier ligt vaak de basis van huidproblemen. Het behandelplan wordt ondersteund met op maat gemaakte voedingssupplementen, serums en cremes voor thuisgebruik, welke belangrijk zijn voor het beste resultaat.

Om Aesthtic Needling uit te mogen voeren en te werken met Ries Cosmetics heb ik een zeer uitgebreide opleiding en diverse trainingen gevolgd bij RIES Cosmetics om een vakkundige diagnose en behandelplan te maken en dus ook te behandelen volgens de richtlijnen van Ries Cosmetics. Met deze methode kunnen vele huidproblemen opgelost of sterk verminderd worden. Het spreekt voor zich dat hiervoor een traject van meerdere behandelingen nodig zijn inclusief RIES producten voor thuisgebruik.

Vanaf €49,50 per behandeling

hannah-wit
juliette-armand-3
ries-cosmetics-4
idun-minerals-4