Winnaar Dutch Beauty Award 2021 Beste salonbehandeling

Het juryrapport luidde:
1e “De grondige en zeer zorgvuldig uitgevoerde lichaamsbehandeling is niet geheel pijnloos, maar vaak ronduit zalig. Zwakke punten, zere pezen, ophopingen en gestreste spieren: het wordt allemaal ondekt én aangepakt. Fijne natuurlijke bodyproducten worden ingezet, samen met een stevige massage, cupping weldadige warmte en ijselijke kou. Bijzonder en effectief”.

Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur, dat is de missie van de Body Peel Touch. Door de puurheid, maar zeker ook de zeer werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat de huid een transformatie.

Manuele bindweefselmassage, cupping, en koutechnieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden. De bloedvaten en lymfe worden hierdoor beïnvloed: er treedt een sterke doorbloeding op waardoor het lichaam aangezet wordt om vocht af te drijven en de aanmaak en kwaliteit van het collageen en de elastinevezels te verbeteren. De Body Peel Touch zal helpen de huid te verstevigen, cellulite te verminderen en stress uit het lichaam weg te laten glijden.

Terwijl de massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen, dringen de ingrediënten van Éminence Organics diep in de huid om hun werk te doen. Ontgiften, voeden, hydrateren, verbeteren van de microcirculatie en verwijderen van dode huidcellen door zachte fruitzuren. De diverse texturen en geuren zorgen voor en intense beleving en welzijn. Zeer ontspannend (daarna) want het is pittig en fijn tegelijk. Huidverbetering anno nu.

De behandeling kan los geboekt worden, maar voor lange termijn zichtbaar resultaat en het oplossen van problemen adviseer ik een kuur van 5 behandelingen die één keer per week worden ondergaan.

Body Peel Touch

Behandeling Prijs
45 minuten Zone (rug en armen) of (rug en buik) € 82,50
60 minuten Zone (rug, benen en billen), (rug, armen en buik) of (rug, bovenbenen en buik) € 99,50
80 minuten Hele lichaam € 115,00