Ultieme huidverbetering met de kracht van licht

Het speciale Collageen Booster licht (combinatie van specifiek infrarood- en roodlicht) stimuleert de cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie. De bijzonder samengestelde lichtgolven worden ontvangen door de huidcellen en de lichtsignalen prikkelen deze en zorgen ervoor dat er weer voldoende cel-energie aangemaakt wordt. Dankzij de intern verhoogde temperaturen + de Bio-Stimulatie door het Booster licht, ontstaat een achtvoudige verhoging van de bloedcirculatie en 50% extra zuurstof in het bloed. Hierdoor zijn de huidcellen opnieuw in staat om op een jonger en krachtiger niveau te functioneren. Zo ontstaat op een zeer natuurlijke manier weer meer collageen- en elastine (tot 500%) aanmaak in onze huid. Het resultaat: een stevigere, gladdere huid met een duidelijk verjongde uitstraling.

Huidverbetering en Anti-aging is een proces. Onze huid heeft ongeveer 8 – 12 maanden nodig om nieuw collageen aan te maken. Vaak is na enkele behandelingen al zichtbaar dat de huid actief reageert en dat de biologische processen in gang zijn gezet. Voor constructieve en duurzame resultaten is het aan te raden de lichtbehandelingen in kuurverband van 8 – 10 behandelingen eens per week te ondergaan. Voor onderhoud van het resultaat wordt aanbevolen eens in de 4 weken een behandeling met de Collageen Booster te herhalen.

Booster Light-Lab Blue voor behandeling van acne

Blauw licht (vanaf 400 nano meter ) veroorzaakt een uitgebreid proces in de stofwisseling van de Propioni bacterie Acnes. Dit is dé bacterie die een grote rol speelt in het ontstaan van acne. Deze bacterie kan niet tegen zuurstof. De belangrijkste en meest werkzame therapie tegen acne is dan ook het brengen van zuurstof in het aangedane huidweefsel. Om dit te bereiken wordt blauw licht ingezet, wat een uniek effect heeft op Porphyrines, een product dat ontstaat bij de stofwisseling van de Propioni bacterie. Deze Porphyrines zijn zeer lichtgevoelig en absorberen met name blauw licht. Zij geven de uit het licht opgenomen energie af aan zuurstofmoleculen aanwezig in de omgeving. Deze zuurstof moleculen worden hiermee omgezet in een zuurstofvorm die de Propioni bacterie vernietigd. Simpel gezegd, de Propioni bacterie vernietigt zichzelf als deze wordt bestraald met specifiek blauw licht.

Naast alle voordelen van blauw licht, heeft ook rood en infrarood een bijzonder helend effect op acne. Het heeft een stimulerend effect op de doorbloeding van de huid, de opname van voedingsstoffen en het afvoeren van afvalstoffen. Het gebruikte Infra rood licht is onstekingsremmend en samen met rood licht wordt de aanmaak van collageen geactiveerd, wat helpt bij de bestrijding van littekenweefsel.

Een acne kuur bestaat uit 8 – 10 behandelingen met een frequentie van 2 – 3 behandelingen per week.

Booster Light-Lab Yellow voor lichaamsbehandelingen en de vale grauwe huid

Geel/oranje licht heeft een diepere werking dan rood licht. Het werkt sterker op de doorbloeding en zuurstofvoorziening van de huid. Hierdoor is het gele filter uitermate geschikt om te gebruiken bij lichaamsbehandelingen (tijdens een rug-nek-schouder massage) cellulitisbehandelingen, lichaamsversteviging of het behandelen van een vale grauwe (rokers) huid.

Behandelingen zijn ontspannen en pijnloos

De behandelingen met de Collageen Booster zijn zeer aangenaam en heerlijk ontspannend. Met een beetje fantasie waant u zich gedurende twintig minuten ergens op een zonnig strand. Het licht is absoluut veilig en zonder schade, waardoor geen hersteltijd nodig is. De lichtbehandelingen zijn daarmee geschikt voor alle huidtypes en leeftijden en kunnen goed gecombineerd worden met andere gezichtsbehandelingen zoals een acnebehandeling, bindweefselmassage of als afsluiting van een Dermatude behandeling.

De Collageen Booster

Behandeling Prijs
Als losse behandeling € 59,50
Als extra supplement € 27,50
Tijdens een Organic Skin Touch Treatment Gratis

LET OP!: Deze behandeling is niet online te boeken. Neem hiervoor contact op met de praktijk. Telefoonnummer: 06-13 51 41 71