Bij de mesotherapie techniek waar Vital Body Care mee werkt worden werkstoffen op een pijnloze manier met behulp van een medisch gecertificeerd apparaat, de shooter, rechtstreeks in de huid gebracht.
19 Nano-hypodermische naaldjes die op de shooter zitten, worden tegelijk loodrecht op de huid geplaatst en maken zo microscopische kleine holle kanaaltjes in de huid. Deze naaldjes komen tot 0,5 mm diep in de huid, dit is de huiddiepte waar onder andere de cellen zitten die de collageen en elastines maken. Via de holle naaldjes worden de werkstoffen die in de shooter zitten rechtstreeks in de huid gepompt direct op de plek waar ze hun werk moeten doen. Het opname vermogen van de werkstoffen is op deze manier tot 30 keer hoger dan bij het normaal op de huid aanbrengen van de werkstoffen.
Welke werkstoffen gebruikt worden hangt af van jouw huidwens. De behandeling wordt afgesloten met een Biocellulose masker en 12 minuten lichttherapie.

Mesotherapie kan zowel als kuur, als een losstaande booster behandeling gedaan worden of gecombineerd met bijvoorbeeld een Carboxy Therapie of bindweefselmassage.

Mesotherapie € 85,- tot € 95,- afhankelijk van de gekozen werkstoffen