Winnaar Dutch Beauty Award 2020 Beste salonbehandeling

Het juryrapport luidde:
1e ‘De beste gezicht,-nek- en schoudermassage die ik sinds heel lange tijd heb ervaren. Een combinatie van technieken, perfect uigevoerd tot in het kleinste spiertje en bindweefsel, en precies daar waard de huid het meeste hulp kan gebruiken. Het uur was veel te snel voorbij” De zachte en frisse texturen en geuren van Éminence Organics zorgen voor een intense beleving en wellbeing. Huidverbetering anno 2020. De Éminence OrganicTouch treatment is gekozen tot winnaar in de categorie Salonbehandeling Beauty.

Elke behandeling is weer anders afhankelijk van de conditie van je huid en je persoonlijke wensen.

Tijdens een Organic Skin Touch Treatment worden met de speciaal voor jouw huid uitgekozen producten van Éminence diverse bindweefseltechnieken zoals bindweefselmassage of buccalmassage, cupping, qua-sha, koude- en warmte therapie toegepast. Verklevingen en verhardingen in spieren en bindweefsel worden los gemaakt, waardoor de spieren zich ontspannen, je huid beter doorbloed wordt, meer zuurstof krijgt en afvalstoffen beter worden afgevoerd en werkstoffen goed worden opgenomen.

Reserveer je tijd en ik vul hem in naar jouw huidwens

Een Skin Touch Treatment is geen standaard gezichtsbehandeling maar je reserveert een tijdsduur. Jij geeft je huidwensen aan en samen kijken we wat er binnen de door jou gereserveerde tijdsduur mogelijk is. Hierdoor is geen behandeling hetzelfde. Je hebt de keus uit diepte reiniging, diverse massagetechnieken, peelings, maskers, lichttherapie, Micro Current en Ultra Geluid. Ook epileren, harsen en verven wordt niet extra in rekening gebracht.
Iedere Organic Skin Touch Treatment is tegen een meerprijs uit te bereiden met Vital Body Care Boosters. Dit zijn onder andere speciaal maskers, peelings of extra werkstoffen.

Ervaar dat genieten én resultaat samen kunnen gaan. De huid komt weer tot leven en jij gaat stralend naar huis.

Organic Skin Touch Treatment

Behandeling Prijs
45 minuten € 60,-
60 minuten € 80,-
75 minuten € 97,50
90 minuten € 115,-
Ieder kwartier extra € 20,-