Non-thermal Plasma of te wel Cold Plasma Energy: een compleet nieuwe techniek voor huidverbetering op het gebied van Anti-Aging en huidproblemen zoals acne, eczeem en rosacea.

Wat is Plasma

Plasma is na vast, vloeibaar en gas de vierde en laatste toestand van materie wat betekent dat plasma zeer veel energie bevat. 99% van alle materie in het universum verkeert in plasmastaat, maar plasma komt niet op natuurlijke wijze op aarde voor. Dit betekent dat plasma kunstmatig moet worden gegenereerd.

Wat doet Cold Plasma Energy voor de huid

Plasma versnelt het herstel en de verbetering van de huid door vorming van onder andere nieuwe bloedvaten. Hierdoor krijg je een betere bloedcirculatie, meer zuurstof en voedingsstoffen naar de huid en wordt de groei van fibroblasten bevorderd wat de aanmaak van collageen en elastine ten goede komt. Maar Cold Plasma Energy doet nog meer:

  • maakt de huid tijdelijk, 5 – 8 minuten, toegankelijker voor het opnemen van werkstoffen. Alles wat je binnen deze tijd na het gebruik van de PlaBeau aanbrengt wordt tot 6 x beter door de huid opgenomen.
  • de eerste 3 minuten van de PlaBeau behandeling werkt steriliserend op de huid. Plasma steriliseert de huidporiën op effectieve wijze door vuil, talg, bacteriën en schimmels af te breken en deze door electrostatische aantrekking naar de keramische plaat van de PlaBeau te trekken. Testresultaten tonen een afname van 98,4% aan van talg, vuil en bacteriën aan in de huidporiën na gebruik van de PlaBeau

 

Een losse PlaBeau behandeling duurt 60 minuten. Tijdens deze behandeling maken we gebruik van de hoogwaardige werkstoffen van IT Pharma. De kwaliteit van deze werkstoffen, geproduceerd volgens medische standaarden, is zo hoog dat ze ook wel Pharma Cosmeceuticals genoemd worden. Een kuur bestaat uit 5 wekelijkse behandelingen van 45 minuten. Ook kan de PlaBeau tegen een meer prijs gecombineerd worden met andere behandelingen zoals Carboxy, Dermaplaning, Organic Skin Touch Treatments en Microneedling.

PlaBeau € 125,00

PlaBeau kuur € 525,-