KRX R-3 Therapeel met 3% retinol

R-3 Therapeel is een chemische peeling met 3% retinol, een vorm van Vitamine A. Het richt zich op een kleiner aantal huidproblemen, maar dringt dieper door tot in de huid in vergelijking met andere peelings vanwege de kleine moleculaire grootte. Retinol is een andere manier van exfoliatie, het stimuleert namelijk de celvernieuwing waardoor de huid dikker wordt, de huid kan genezen en meer collageen kan produceren. Door de combinatie van 6 Botanical Extract, Hyaluronic Acid, 3% Retinol en de juiste p H waarde heeft de R-3 Therapeel geen downtime en is het de ideale ‘lunch tijd peeling’. Omdat deze peeling gedurende 6 uur op de  huid moet zitten, verwijder je hem zelf thuis met water. Wees gerust, je ziet hem niet zitten op de huid, dus je kunt gerust je boodschappen gaan doen…

Normale bijwerkingen die na de peeling kunnen optreden zijn:

  • de eerste paar dagen kleine ‘break outs’
  • jeuk
  • minimale vervelling
  • roodheid
  • prikkeling

R-3 Therapeel is geschikt voor de behandeling van een dunner wordende huid, rimpels, fijne lijntjes en stimuleert de productie van collageen en elastine voor een betere, jonger uitziende huid.

Al na 1 behandeling zal je een huidverbetering waarnemen. Voor een optimaal resultaat adviseer ik afhankelijk van de huidconditie 2 – 4 behandelingen iedere 4 weken en een onderhoudsbehandeling iedere 4 – 6 maanden.

R-3 Therapeel is tegen meerprijs ook te combineren met andere behandelingen.

Neem voor het maken van een afspraak van de R-3 Therapeel contact op met de praktijk.

R-3 Therapeel €46,50
R-3 Therapeel tijdens behandeling €20,-