De Ultralift is een non-invasieve behandeling (je ervaart geen pijn of ongemak) waarmee de contouren van je gezicht worden gelift. Tijdens deze  behandeling passen we 3 verschillende technieken toe.

Microcurrent

Microcurrent of microstroom richt zich op de gezichtsspieren, maar wel op een hele andere manier dan de stroom bij EMS behandelingen. De microstroom geeft verslapte spieren hun stevigheid terug en sterk aangespannen spieren (zoals fronsspieren) laat het weer relaxen, het helpt dus de spierspanning te reguleren. Mimische rimpels verdwijnen hierdoor en het gezicht krijgt een kleine lift. Tijdens de behandeling worden individuele spieren via een speciale techniek de juiste richting ‘opgeduwd’ met beweegbare elektroden waar microstroom doorheen loopt. Daarnaast brengt het toepassen van microstroom de bloed en lymfestroming op gang. Ook zorgt microcurrent  ervoor dat de huidcellen meer energie krijgen, de intercellulaire energie. Hierdoor verlopen celprocessen beter en heeft dat een positief effect op de kwaliteit van de huid.

Biostimulatie

Vervolgens worden er 20 facial leads, kleine plakkertjes die bio-elektrische signalen afgeven op je gezichtshuid geplakt. Deze ultratone signalen dringen door in de huid, het bindweefsel, het lymfatisch systeem, de bloedcirculatie en de motorpunten van de spieren. Door deze signalen trekken de spieren in gezicht ritmisch samen. Fitness voor je huid dus! Het samentrekken van de spieren zorgt ervoor dat het gezicht verstevigt, versterkt en gelift wordt. Je huid raakt weer in topconditie en… straalt!

Ultrasound

Ultrasound zijn geluidsgoven, voor het gezicht werken we met 3MHz. Deze golflengte zorgt voor betere opname van werkstoffen, celprocessen verbeteren en de huid verstevigd.

Deze 3 technieken zorgen voor een verjonging en versteviging van de huid. Voor het beste resultaat wordt er in een kuur van 12 behandelingen gewerkt. Maar ook 1 behandeling geeft al een mooi resultaat.

Ultralift € 125,00