Na het ongekende succes van de producten Touch of Silk (Beauty Press Innovation Award) en de Brilliant Touch (Beauty Astir & Marie Claire Prix d’Excellence de la Beauté) voegt hannah met Touch of Colour een nieuwe kleurrijke telg toe aan de populaire ‘Touch-familie’. Hiermee krijgen elk denkbaar huidtype én een groot palet aan huidtinten een stralend vleugje kleur en direct een optisch egale en gave huid.

Met de herfst alweer in aantocht willen we maar één ding: allesbehalve een pipse kleur op onze huid! Een subtiel vleugje kleur zorgt bovendien het hele jaar door voor een stralende teint. Met de Touch of Colour krijgt elk gezicht in een handomdraai een door de zon gekuste gloed, die je het hele jaar door een mooie stralende teint geeft.

Direct een ‘flawless’ teint dankzij Ronaflair Flawless
De Touch of Colour zorgt direct voor een ‘flawless’ teint, oftewel een perfect gave uitstraling. Dit is te danken aan het key ingrediënt Ronaflair Flawless. Dit is een mix van hoogwaardige pigmentpoeders die direct matterend, kleurcorrigerend, huidteintbalancerend én perfectionerend werken op de huid. Het toegevoegde silica (kiezelzuur) is een belangrijk natuurlijk element dat zorgt voor een gladde en egale huidstructuur. Het absorbeert zweet en oliën in de huid en stimuleert het bindweefsel tot de synthese van huideigen elastine en collageen.

Met siliconenolie voor een mooie matte teint en het opvullen van oneffenheden
De Touch of Colour bevat tevens siliconenolie. Als werkstof is deze olie heel effectief voor het reguleren én behouden van het juiste vochtgehalte in de huid, zonder haar af te sluiten of te verstikken. Siliconenolie wordt ook veelvuldig ingezet om littekens beter en mooier te laten genezen en is in staat om het littekenweefsel te verzachten, af te vlakken en bovendien zichtbaar en voelbaar gladder te maken. In Touch of Colour  zorgt siliconenolie ervoor dat kleine oneffenheden onmiddellijk worden opgevuld en dat de teint mooi egaal en gematteerd achterblijft, zonder enig vetspoortje.

Een matterend soft focus-effect
De unieke combinatie van werkstoffen zorgt voor een mooie zomerse gloed, een matterend soft focus-effect en daarmee voor een optisch direct egale en gave huid. Touch of Colour heeft tevens een direct optisch rimpelverminderend effect, doordat Ronaflair Flawless en de siliconenolie de fijne lijntjes onmiddellijk opvullen en dankzij het soft focus effect van de poeders optisch gladstrijken.

Een kleurrijke, sublimerende finishing touch voor elk huidtype én vrijwel elke huidtint!
Touch of Colour is een finishing touch product dat als laatste wordt aangebracht tijdens de huidverbeteringsroutine. Het geeft een aangenaam poederig huidgevoel en zorgt ook direct voor een subliem en stralend vleugje kleur op de huid. De geavanceerde formule bevat hiervoor een mix van rijke kleurpigmenten, die voor iedere huid geschikt zijn en die zich aanpassen aan vele huidtinten. Het is echter geen make-up. Het zorgt daarentegen wel direct voor een subtiel en sublimerend bronzing effect, dat de huid een mooie en gezonde gloed geeft. De formule van Touch of Colour is dé perfecte manier om je teint op te frissen en om het hele jaar door instant warmte én kleur aan elk denkbaar huidtype én een zeer groot palet aan huidtinten te geven!

‘Empower your skin with a touch of colour’
Voor de reclamecampagne van de nieuwe Touch of Colour, met als slogan “Empower your skin with a touch of colour”, heeft hannah® gekozen voor 4 modellen van verschillende komaf. Zangeres Elise van der Horst heeft een Indonesische achtergrond, voormalig Miss Nederland Zoey Ivory heeft deels Antilliaanse roots, presentatrice Olcay Gulsen is van Koerdische komaf en visagist Carla Rep is een typische Nederlandse schone. Deze multiculturele keuze qua modellen brengt visueel tot uiting dat de formule van hannah Touch of Colour geschikt is voor vrijwel elke huidtint. Het symboliseert tevens de hedendaagse Nederlandse vrouw, een vrouw met… een “touch of colour”!

Verkoopprijs:
Touch of Colour € 59,90/30 ml.