Natuurlijke, resultaatgerichte, huidverbetering met Ries Cosmetics.
Huidproblemen verbeteren door niet het probleem maar de oorzaak van het probleem aan te pakken!

Tongdiagnostiek

Ries cosmetics is ontwikkeld vanuit de filosofie dat schoonheid van binnen uit en buiten af komt. En dus van beide kanten om aandacht vraagt. Deze visie komt niet alleen tot uiting in de cosmeticalijn, maar ook in een door Ries ontwikkeld diagnose-model. Dit diagnose-model is een mix tussen huid-, gelaats-, en tongdiagnostiek.
De diagnose methode is gebaseerd op hoe het inwendige lichaam zich projecteert op het gelaat en lichaam, gecombineerd met de tongdiagnostiek. Iedere klacht die je van de buitenkant waarneemt krijgt een bevestiging van de oorzaak via het tongbeeld. We vinden de weerstand en vitaliteit van het inwendige systeem, als ook mentale, emotionele en fysiologische processen terug op de tong.

Chinese geneeskunde

De productlijn is gebaseerd op de Chinese geneeskunde, is 100 % natuurlijk, anti-allergisch, dermatologisch en dierproefvrij getest. Deze lijn is zonder toevoeging van parfums en chemische conserveringsmiddelen. Ook bevat water uit de Middelandse zee. Dit is het meest identiek aan de vochthuishouding in onze huid.

Aesthetic Needling

Om Aesthtic Needling (cosmetische acupunctuur) uit te mogen voeren en te werken met Ries Cosmetics heb ik een zeer uitgebreide opleiding en diverse trainingen gevolgd bij RIES Cosmetics om een vakkundige diagnose en behandelplan te maken en dus ook te behandelen volgens de richtlijnen van Ries Cosmetics. Met deze methode kunnen vele huidproblemen opgelost of sterk verminderd worden. Denk hierbij aan rimpels, verslapte huid, littekens, acne, couperose, rosacea, wallen en pigmentproblemen. Het spreekt voor zich dat hiervoor een traject van meerdere behandelingen nodig zijn inclusief RIES producten voor thuisgebruik.

De Ries cosmetics producten en behandelingen zijn voor iedere huid en heel veel huidproblemen inzetbaar.

Feel Nature
Feel Rich
Feel Ries

Website Ries Cosmetics

hannah-wit
juliette-armand-3
ries-cosmetics-4
idun-minerals-4