Annelies de Lange

Na een zware periode via @Kankervrije dagen bij Els terecht gekomen en vanmorgen een heerlijke relax behandeling gekregen. Echt genieten! Bedankt Els!

Het is een aanrader

Bij Els geweest voor de gewonnen gezichtsbehandeling via facebook!! Heerlijk ontspannen en een fris/schone huid na afloop. Bedankt nogmaals voor je goede werk en tips voor mijn huid. Het is een aanrader.

Echt genieten!

Heerlijk een intensieve gezichtsbehandeling bij Vital Skin&Body Care ondergaan. Els heeft veel ervaring en dat merk je tijdens de behandeling aan alles. Echt genieten!

Bedankt Els voor je goede zorgen

Ik had mijn moeder opgegeven voor de landelijke actie ‘geef een glimlach kado’. Vandaag heeft zij haar verwen moment gehad. Ze heeft er enorm van genoten en kwam met een brede glimlach terug. Bedankt Els voor je goede zorgen.

Massage is Els haar passie en dat voel je!

Gisteren een heerlijke hannah huidverbeterende behandeling gehad van Els. Zo ontzettend fijn, heerlijk. De 20 min Red Light is zeker aan te bevelen. Maakt de behandeling nog luxer en compleet. Massage is Els haar passie en dat voel je! Bedankt en tot ziens!