Gespecialiseerd in huidverbetering

Ik ben Els van Meenen, sinds 1991 werkzaam in de schoonheidsverzorging. Ik ben gespecialiseerd in huidverbetering van zowel gezicht als lichaam, diverse massages en orthomoleculaire voeding. In 2018 en in 2024 ben ik bij de top 3 geëindigd van de Beauty Award categorie Beste Schoonheidsspecialist van het jaar. Door het volgen van verschillende opleidingen mag ik mij ‘Organic Touch Therapeut‘ en ‘Orthomoleculair Schoonheidsspecialist‘ noemen.

Veel mensen zullen mij nog kennen van mijn schoonheidssalon die ik 16 jaar lang in Geldermalsen had. Na in april 2006 met mijn salon te zijn gestopt ben ik Manager Beauty geweest bij Beauty Bij. Een schoonheidssalon in de Bijenkorf in Amsterdam waar ik werkte met de meest luxe huidverzorgingsproducten. In 2007 ben ik, na de geboorte van mijn zoon, gaan werken in Zeist. Een salon waar ik veel ervaring heb opgedaan in huidverbetering.

Els van Meenen

Huidverbetering voor iedereen

Het natuurlijk herstellend vermogen van de huid stimuleren

En nu, sinds 2015, weer terug in Geldermalsen. Een eigen praktijk voor huidverbetering en massage therapie. Een praktijk waarin ik werk vanuit mijn visie dat je een gezonde en stralende huid niet creëert met hormoonzalven, inspuitingen of operaties, maar juist door het natuurlijk herstellend vermogen van de huid te stimuleren met het gebruik van zoveel als mogelijk natuurlijke producten. Of het nu gaat om lichaamsbehandelingen zoals vastzittende spieren, omvangvermindering, huidversteviging en cellulite of gezichtsbehandelingen tegen huidveroudering, acne, littekens, wallen, eczeem of andere huidproblemen, elke behandeling wordt afgestemd op jouw wensen en de behoeften van jouw huid. Hierbij maak ik gebruik van verschillende apparatuur, peelings, maskers en diverse massagetechnieken waarbij de bindweefselmassage 1 van mijn specialiteiten is. Alle behandelingen zijn geschikt voor de mannenhuid en vele ook voor de gekleurde huid.

Een mooie huid van binnen uit

Een mooie vitale huid krijg je niet alleen met de juiste thuisverzorgingsproducten en een regelmatige behandeling in de salon. Ook onze voeding en leefstijl heeft een grote invloed op onze huidconditie. Veel huidproblemen kunnen we voorkomen of verminderen door hierin aanpassingen te doen. Dit kan zijn door het schrappen of juist toevoegen van bepaalde voeding of een extra ondersteuning door middel van suppletie. Met mijn opgedane kennis tijdens de opleiding tot Orthomoleculair Schoonheidsspecialist kan ik je ook hierin passende adviezen geven.

De Huidprofessional en Zorg voor ZZP

Vital Body Care is aangesloten bij de brancheorganisatie De Huidprofessional. Om lid te kunnen worden van De Huidprofessional, dien je in het bezit te zijn van wettelijk erkende diploma’s. Voor jou als gast van Vital Body Care ben je er dus zeker van dat ik de juiste opleidingen heb gevolgd. Extra belangrijk, om dat het vak schoonheidsspecialist een vrij beroep is en iedereen, ook zonder opleiding, zich schoonheidsspecialist mag noemen. Via Zorg voor ZZP ben ik aangesloten bij een geschillencommissie wat aan jou als gast van Vital Body Care de garantie geeft dat, mocht dat nodig zijn, geschillen juridisch juist worden opgelost.

Ik hoop je binnenkort te mogen begroeten in mijn praktijk om samen met jou te werken aan een gezonde en vitale huid.