Ik ben Els van Meenen, sinds 1991 werkzaam in de schoonheidsverzorging. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in huidverbetering en massage therapie. Door het volgen van verschillende hannah gecertificeerde opleidingen mag ik mij ‘Huidcoach‘ en ‘Specialist in huidverbetering‘ noemen.

Veel mensen zullen mij nog kennen van mijn schoonheidssalon die ik 16 jaar lang in Geldermalsen had. Na in april 2006 met mijn salon te zijn gestopt ben ik Manager Beauty geweest bij Beauty Bij. Een schoonheidssalon in de Bijenkorf in Amsterdam waar ik werkte met de meest luxe huidverzorgingsproducten. In 2007 ben ik, na de geboorte van mijn zoon, gaan werken in Zeist. Een salon waar ik met de producten en behandelingen van hannah mocht werken en waar ik veel ervaring heb opgedaan in huidverbetering.

Huidverbetering voor iedereen

Het natuurlijke herstellende vermogen van de huid stimuleren
En nu, sinds 2015, weer terug in Geldermalsen. Een eigen praktijk voor huidverbetering en massage therapie. Een praktijk waarin ik zal werken vanuit mijn visie dat je een gezonde en stralende huid niet creëert met hormoonzalven, inspuitingen of operaties, maar juist door het natuurlijke herstellende vermogen van de huid te stimuleren. Of het nu gaat om huidveroudering, acne, littekens, wallen, eczeem of andere huidproblemen, elke behandeling wordt afgestemd op uw wensen en de behoeften van uw huid. Hierbij maak ik gebruik van verschillende apparatuur (Ultra Geluid, lichttherapie of microperforaties van de huid), peelings (enzymatisch, glycolgel, BHA, AHA of zeesponzen), cosmetische acupunctuur en diverse massagetechnieken. Alle behandelingen zijn ook geschikt voor de mannenhuid en vele ook voor de gekleurde huid.

Intensieve lichaamsmassage
Ook voor een intensieve lichaamsmassage bent u bij mij op het juiste adres. Door het toepassen van verschillende massagetechnieken zullen vastzittende spieren en pijngebieden verminderen of zelfs verdwijnen.

Opleidingen en workshops
Door het blijven volgen van verschillende opleidingen en workshops zal ik mijn kennis en technieken up tot date houden.

Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten in mijn praktijk om samen met u te werken aan een gezonde en vitale huid.

Bekijk mijn behandelingen

hannah-wit
juliette-armand-3
ries-cosmetics-4
idun-minerals-4