Hoe werkt Ultratone

Met biostimualtie wordt vitaliteit op celniveau geactiveerd. Door afwisselende patronen en golfvormen van specifieke signalen wordt vetvrijgave gestimuleerd, afvalstoffen verwijderd, de lymfatische circulatie verbeterd, spiervezels gestimuleerd en de huid verjongd. Dit levert optimale, snelle en langdurige resultaten op!

Biostimulatie is een door Ultratone ontwikkelde BioenergyTM technologie waarbij specifieke lichaamseigen signalen niet alleen je spieren op een prettige manier trainen maar waarbij gelijktijdig vetafbraak wordt bevorderd, de lymfedrainage wordt verbeterd en de huid wordt gelift, verstrakt en verstevigd. Hierdoor kan de Ultratone worden in gezet voor behandeling voor huidversteviging, cellulite, omvangvermindering maar ook spierversteviging. Ook kan het verlichting geven bij

Hoe voelt een Ultratone behandeling aan

Een vibratie (trilling) en spiercontractie signaal worden gelijktijdig op het lichaam afgegeven. De spieraanspanning voelt niet schokkerig of pijnlijk maar er wordt geleidelijk naar een maximale spiercontractie toegewerkt. Het Ultrawave signaal staat dan ook bekend als het meest comfortabele elektrostimulatie signaal ter wereld.

Elke minuut verandert het signaal en je ervaart op elk lichaamsgebied een andere sensatie. De Ultrawave golfvorm bestaat uit een samengesteld signaal van microstroom, licht en specifieke frequenties voor vetreductie, lymfedrainage, spiercontractie en huidverbetering. Het is dan ook niet te vergelijken met andere vormen van elektrische spierstimulatie (EMS).

Wanneer merk je resultaat van een behandeling

Het Ultratone Bioenergy systeem geeft direct resultaat; Met plaatselijke omvangvermindering (op één meetplek) van 1-4 cm na 1 behandeling.

Waardoor verlies ik plaatselijk centimeters en welk resultaat mag ik verwachten op de lange termijn

Centimeterverlies wordt gerealiseerd door een gecombineerde actie op vochtafvoer (lymfedrainage), spiertraining, huidverstrakking, compressie en vetreductie.

De eerste behandeling verlies je in verhouding de meeste centimeters. Een gedeelte hiervan komt terug na de eerste behandeling. Het gemiddelde duurzame verlies per behandeling is 0,5 cm. Het gemiddelde omvangverlies na 12 behandelingen is 6 cm op één meetplek (buik), zonder aanpassing in voeding en beweegpatroon bij een stabiel gewicht. Resultaten zijn uiteraard persoonsafhankelijk.

Wil je weten of de Ultratone voor jou een geschikte behandeling is? Maak dan een afspraak voor een gratis intake. Deze  behandeling is niet online te boeken

Ultratone vanaf € 47,50