Venus Freeze Plus is een nieuwe techniek om rimpels te reduceren, de huid strakker en voller te maken. Het combineert de krachtige MP2 technologie van multi-polaire radiofrequentie en magnetische pulsen. Een techniek waarop Venus Concept patent heeft. MP2 technologie realiseert een gelijkmatige warmte in de huid waarmee de productie van nieuw collageen en de aanmaak van nieuwe bloedvaten worden gestimuleerd.  Zowel gezicht, hals en decolleté kunnen behandeld worden. Een strakkere huid, vermindering van rimpels, een stevigere vollere huid met een jeugdiger voorkomen zijn het resultaat van deze pijnloze behandeling.

Radiofrequentie en magnetische pulsen worden in de geneeskunde reeds jaren toegepast en zijn bewezen veilige en effectieve technologieën. Een behandeling met de Venus Freeze Plus zijn dan ook voor ieder huidtype en huidskleur een geschikte behandeling. Je kunt direct na de behandelingen je dagelijkse activiteiten hervatten. Er is geen hersteltijd!

Het benodigde aantal behandelingen varieert van individu tot individu. Gemiddeld voor het gelaat is 6 à 8 behandelingen eens in de week. Om een blijvende resultaat te behouden wordt eens in de 2 tot 3 maanden een onderhoudsbehandeling geadviseerd.

Venus Freeze Plus per behandeling

Behandeling Prijs
Hals € 100,-
Kaaklijn/onderkin/hals € 135,-
Gezicht € 160,-
Hals en decolleté € 160,-
Gezicht en hals € 205,-