Binnen de schoonheidsverzorging en huidverbeterende behandelingen werken we voornamelijk op de aanmaak van collageen en elastine. De verminderde aanmaak en mindere kwaliteit van collageen en elastine vezels is een belangrijke oorzaak van huidveroudering, huidverslapping en het ontstaan van rimpels. Maar ook de spiertonus heeft hier een grote invloed op, en dat wordt vaak vergeten. Het grote voordeel van het werken op spieren is dat spieren je hele leven lang zich kunnen herstellen en getraind kunnen worden. De aanmaak  van collageen en elastine daar in tegen houdt een keer op, dit neemt al af vanaf ons 25ste levensjaar.

Nazarov BMS

De Nazarov BMS methode is een effectieve spierlifting die de oorspronkelijke vorm van de gezichtsspieren herstelt en rimpels verbetert, voorkomt en elimineert. Het is een volledig natuurlijke oplossing omdat het gebaseerd is op bio-mechanische stimulatie (BMS), een zeer precieze vorm van massage die wordt toegepast met de machine die is ontwikkeld en gepatenteerd door Dr. Nazarov, medisch directeur van het Olympisch Gymnastiekteam van de USSR in de jaren 80 van de vorige eeuw. Het is een 100% niet-invasieve , aangename behandeling en de resultaten zijn merkbaar vanaf de eerste sessie.

De Nazarov BMS-behandeling slaagt erin om alle spieren van het gezicht  snel en effectief te trainen door middel van biomechanische stimulatie. Deze behandeling is tot  100 keer effectiever  dan welke handmatige oefening dan ook en bereikt ook spieren die met andere procedures moeilijk te trainen zijn. De spieren van het gezicht zullen een omkering van de effecten van de tijd laten zien, zowel in de vorm als in de huid van het gezicht, en daarom bereiken we een echte en natuurlijke gezichtsverjonging.

Naast dat de spieren zich door de behandeling weer in hun natuurlijke vorm en tonus herstellen wordt ook de aanmaak van hyaluronzuur, collageen en elastine verhoogd.

Een Nazarov BMS behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Hierbij worden hals, decolleté, nek, gezicht en hoofdhuid behandeld waarbij extra aandacht aan de probleemzones gegeven wordt. Uiteraard geeft het volgen van een kuur een langdurig effect. Een kuur bestaat uit 12 behandelingen welke bij voorkeur 2x per week gegeven worden. Na het volgen van een kuur is het advies om eens in de 4 – 6 weken een onderhoudsbehandeling te doen.

Nazarov BMS €69,50