Venus Freeze Plus is een nieuwe techniek om de huid strakker te maken, cellulite te verminderen en om contourverbetering te realiseren door lokale vetophopingen aan te pakken. Het combineert de krachtige MP2 technologie van multi-polaire radiofrequentie en magnetische pulsen. Een techniek waarop Venus Concept patent heeft. MP2 technologie realiseert een gelijkmatige warmte in de huid waarmee de productie van nieuw collageen en de aanmaak van nieuwe bloedvaten worden gestimuleerd.  Gelijktijdig zorgt deze technologie voor lokale vetafbraak (lipolyse) in het behandelde gebied. Het hele lichaam kan behandeld worden. Dus ook die vervelende ‘kipfilets’, de verslapte huid aan de binnenkant van de benen en ‘lovehandles’. Een strakkere stevigere huid, verminderde cellulite en een verbeterd silhouet van de lichaamscontouren zijn het resultaat van deze pijnloze behandeling.

Radiofrequentie en magnetische pulsen worden in de geneeskunde reeds jaren toegepast en zijn bewezen veilige en effectieve technologieën. Een behandeling met de Venus Freeze Plus zijn dan ook voor ieder huidtype en huidskleur een geschikte behandeling. Je kunt direct na de behandelingen je dagelijkse activiteiten hervatten. Er is geen hersteltijd!

Het benodigde aantal behandelingen varieert van individu tot individu. Gemiddeld voor het lichaam is 10 à 12 behandelingen eens in de week. Om een blijvende resultaat van de versteviging te behouden wordt eens in de 2 tot 3 maanden een onderhoudsbehandeling geadviseerd.

Venus Freeze Plus per behandeling

Behandeling Prijs
Billen € 160,-
Buik € 160,-
Dijen € 160,-
Onderbenen € 160,-
Billen en taille € 185,-
Buik en maagstreek € 185,-
Buik en taille € 185,-
Bovenarmen € 185,-
Bovenbenen vanaf € 205,-
Rug € 205,-
Gehele benen vanaf € 310,-