Vandaag 15 januari, Blue Monday, kreeg ik geweldig nieuws via de mail. Ik ben genomineerd voor de Beauty Award categorie Schoonheidsspecialist van het jaar regio midden/oost. De nominatie alleen al is een beloning voor mijn werk. Het betekent dat je tot de top 3 van jouw categorie behoort.

Om mee te doen aan de Beauty Award moest je vragen over marketing, je visie op het vak, hoe jij je onderscheidt van je collega’s en je bedrijfsvoering beantwoorden. Dit alles in een mooi boekwerk verpakt. Alle inzendingen werden beoordeeld door een jury bestaand uit vakcollega’s. Naar aanleiding van je inzending kon je tussen december en half januari een bezoek van een Mystery Guest krijgen. Dit bezoek was voor mij op zaterdag 8 januari. Ik had gedurende de hele behandeling niks in de gaten. Eigenlijk best fijn, want dan kun je je ook niet zenuwachtig maken. Aan het eind van de behandeling, op het moment van afrekenen, ontvang je een brief dat het om een bezoek voor de Beauty Award gaat. Alleen als je een bezoek van de Mystery Guest gehad hebt dan weet je dat je kans hebt om genomineerd te worden. Dat werd dus een spannende 1,5 week. Voor mijn gevoel wist ik dat ik een goede behandeling gegeven had. Je ontvangst en behandeling moet helemaal kloppen bij wat je in je ingestuurde boekwerk geschreven hebt. Maar je weet nooit precies waar de Mystery Guest op let.

Vandaag dus het verlossende bericht dat ik genomineerd ben. Zo blij! En nu? Op 30 januari heb ik een gesprek met de jury. Het is aan mij dan de taak om hen te overtuigen waarom ik de Beauty Award verdien. Tijdens de genomineerdendag op 13 maart ontmoet ik de andere genomineerden. Ook zal er op deze dag een kort interview opgenomen worden die tijdens de avond van de uitreiking vertoond wordt. En dan zondag 22 april. De Gala-avond. Tijdens deze feestelijke avond worden de winnaars van de verschillende categoriën bekend gemaakt. Duim je voor me mee?

Wil je op de hoogte blijven over Vital Body Care en de Beauty Award? Volg mij dan op Facebook en Instagram. Hier zal ik regelmatig items posten over de periode naar de uitreiking toe. Ook zal er binnenkort een leuke actie komen van een behandeling en producten.