Venus Freeze Plus is een technologie om rimpels te reduceren, de huid strakker te maken, cellulite te verminderen en om contourverbetering te realiseren door lokale vetophopingen aan te pakken. Het combineert de krachtige (MP)2 technologie van multi-polaire radiofrequentie en magneetpulsen. (MP)2 technologie realiseert een gelijkmatige warmte in de huid waarmee de productie van nieuwe collageen en de aanmaak van nieuwe bloedvaten wordt gestimuleerd. Gelijktijdig zorgt deze technologie voor lokale vetafbraak (lipolyse) in het behandelde gebied.

Doordat er gebruik gemaakt kan worden van een kleine kop (4 electrodes) en een grote kop (8 electrodes) kunnen zowel gezicht, de hals en het hele lichaam behandeld worden. Het resultaat? Een strakkere huid, vermindering van rimpels, een stevigere vollere huid met een jeugdiger voorkomen. Verminderede cellulite en een verbeterd silhouet van de lichaamscontouren. Er is geen herseltijd. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten.

De behandelingen zijn volledig veilig voor ieder huidtype en iedere huidskleur. Radiofrequentie en magnetische pulsen worden in de geneeskunde reeds jaren toegepast en zijn bewezen veilig en effectieve technologieën. Het Canadese bedrijf Venus Concept heeft het patent op de combinatie van deze twee technieken wat de (MP)2 techniek genoemd wordt.

 

Het benodigd aantal behandelingen varieert van individu tot individu. Gemiddeld 6 tot 8 behandelingen voor het gelaat en 10 tot 12 behandelingen voor het lichaam.