Look Good Feel Better

Naast mijn werk in de praktijk heb ik gedurende een aantal jaar workshops verzorgd in ziekenhuis Rivierenland Tiel voor de stichting Look Good Feel Better. Tijdens deze workshops krijgen de deelnemers tips en adviezen over huidverzorging en make-up en deze worden ook meteen in de praktijk gebracht.

Aangepaste behandelingen

Door chemotherapie en bestraling kan je huid veranderen. De huid kan droog en schilferig worden of juist vetter. Hij kan sneller reageren op verzorgingsproducten met rode vlekjes of opgezet worden doordat je door de medicatie meer vocht vast houdt. Voor iedereen met diagnose kanker tot 6 maanden na de laatste behandeling heeft Vital Body Care aangepaste behandelingen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de praktijk.

Geef een Glimlach Cadeau

Ieder jaar, in februari, is de actie Geef een Glimlach Cadeau. Een gratis verwenmoment voor iedereen, mannen en vrouwen, met kanker waarvan de laatste medische behandeling niet langer dan zes maanden geleden is. Vital Body Care doet aan deze actie mee door het geven van 5 gratis verwenmomenten. Voor meer informatie over deze actie gaat u naar de website van Geef een Glimlach Cadeau. Ken je iemand of ben je zelf iemand die voor een verwenmoment in aanmerking komt? Neem contact op met de praktijk voor het inplannen van jouw Glimlach.

 

Contact opnemen