Look Good Feel Better
Naast mijn werk in de praktijk verzorg ik workshops in ziekenhuis Rivierenland Tiel voor de stichting Look Good Feel Better. Tijdens deze workshops krijgen de deelnemers tips en adviezen over huidverzorging en make-up en deze worden ook meteen in de praktijk gebracht.

Aangepaste behandelingen
Door chemotherapie en bestraling kan je huid veranderen. De huid kan droog en schilferig worden of juist vetter. Hij kan sneller reageren op verzorgingsproducten met rode vlekjes of opgezet worden doordat je door de medicatie meer vocht vast houdt. Voor iedereen met diagnose kanker tot 6 maanden na de laatste behandeling heeft Vital Body Care aangepaste behandelingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de praktijk.

Geef een Glimlach Cadeau
Ieder jaar, meestal in februari, is de actie Geef een Glimlach Cadeau. Een gratis verwenmoment voor iedereen met kanker waarvan de laatste medische behandeling niet langer dan zes maanden geleden is. Vital Body Care doet jaarlijks aan deze actie mee door het geven van 5 gratis verwenmomenten. Voor meer informatie over deze actie gaat u naar de website van Geef een Glimlach Cadeau.

Contact opnemen

hannah-wit
juliette-armand-3
ries-cosmetics-4
idun-minerals-4