SEPAl, opgericht in 2008 in Spanje, is een innovatief huidverzorgingsmerk dat gespecialiseerd is in het creëren van gepersonaliseerde, zeer effectieve, natuurlijke, veilige en eerlijke producten. Het unieke aspect van SEPAl is de mogelijkheid om de producten aan te passen aan de specifieke behoeften van jouw huid. Door middel van het in de salon toevoegen van werkstofcomplexen, de zogenaamde Tune-It’s, aan jouw thuisverzorgingsproducten krijg je een product op maat.

SEPAI is 100% vrij van vulstoffen als siliconen, allergenen, toxinen, oliederivaten zoals vaseline, paraffine en PEGS, chemicaliën, parabenen en nog veel meer stoffen die je niet op je huid wilt smeren. Door het weglaten van al deze ongewenste stoffen, bestaan de producten van SEPAl maar liefst voor 99%! uit actieve werkstoffen. Dit is een ongekend hoog percentage voor cosmetica.

Een andere eigenschap van SEPAI waarin het zich onderscheidt van andere merken, is dat de producten werken op cellulair niveau. Normaal werkt cosmetica op de bovenste huidlaag en pakt daar de problemen aan. SEPAI gaat hierin een stap verder. Alle producten zijn er op gericht om de kwaliteit van huidcellen van binnenuit te verbeteren en de levensduur te verlengen. Hierdoor worden de oorzaken van huidveroudering direct bij de basis aangepakt en worden de beste resultaten behaald op zowel korte als lange termijn. De klok wordt letterlijk terug gezet in de tijd!

SEPAI test al zijn producten in de definitieve eindformules uitgebreid op werkzaamheid. Dit testen gebeurt op zowel een dode, een levende als op een 3D-huid. Hierdoor is het effect van de producten goed te meten en weten we welk resultaat er verwacht mag worden, wetenschappelijk onderbouwd.

Met de focus op kwaliteit, effectiviteit en maatwerk, is SEPAl een merk dat zich onderscheidt in de wereld van huidverzorging. Door te kiezen voor SEPAl, kies je voor natuurlijke en hoogwaardige huidverzorging die je huid zal helpen om zijn optimale gezondheid en uitstraling te bereiken.