100% Natuurlijke peeling zonder chemische zuren.

De Green Sea Peel is een natuurlijke manier om de huid te vernieuwen zonder het gebruik van zuren. De hoofdsamenstelling van dit product wordt uit de zee geoogst: algen en spicula’s. Spicula’s zijn microscopische holle naaldjes van de zoetwaterspons. Algen zitten boordevol antioxidanten en peptiden waardoor collageenproductie wordt gestimuleerd en de collageenafbraak wordt geremd. Spicula’s, die er met het blote oog uitzien als een poeder, zorgen voor kleine kanaaltjes waardoor werkstoffen naar de cellen worden getransporteerd. Ook gaan de spicula’s infecties van de huid tegen. Deze peeling versnelt de huidvernieuwing van 28 dagen naar 10 dagen en is inzetbaar voor het behandelen van onder andere huidveroudering, acné, hyperpigmentatie en structuurverfijning.

Bij de Green Sea Peel is het mogelijk dat er na 5 – 7 dagen na de behandeling een schilvering of vervelling zichtbaar wordt. De mate hiervan is niet te voorspellen. Hou hier dus rekening mee als je deze behandeling laat doen. Deze schilvering of vervelling houdt over het algemeen een dag of 4 aan. Afhankelijk van de huidwens kan het zijn dat er meerdere behandelingen geadviseerd worden. Deze zullen met een tussenpose van 2 – 3 weken gedaan worden in een kuur van 3 tot 4 behandelingen.

Na de behandeling is het verplicht om naast een zonbescherming spf 30/50 met natuurlijke filter de Epiderm+ post gel (70gr) te gebruiken om de huid optimaal te hydrateren en te herstellen. Deze is voor €44,95 te verkrijgen bij Vital Body Care. Bij het volgen van een kuur Green Sea Peel koopt u de CICA Recovery Set erbij t.w.v. €92,95. Deze bestaat uit een reiniging, lotion, serum en herstellende crème.

Deze behandeling is inclusief een korte sessie lichttherapie en het biocellulose masker

Green Sea Peel € 99,50