Om jou op een zo best mogelijke manier een gezonde, vitale, stevige en jeugdige huid te laten krijgen én hier ook langdurig plezier van te houden heb ik het Huid+ Traject ontwikkeld. Een traject van 6 tot 9 maanden welke, afhankelijk van jouw huidconditie en huidwens, bestaat uit 3 of 4 stappen. Een traject waarbij ik het niet alleen kan doen, maar ook jouw commitment moet hebben om thuis actief aan de slag te gaan met mijn adviezen. Iedere stap bestaat uit 3 onderdelen: salonbehandelingen, thuisverzorgingsproducten en leefstijlaanpassing en/of voedingssuppletie.

Stap -1: Opbouw

Als jouw huid nog niet in een basisconditie is dan begin je met stap -1. Het Huid+ Traject is als een marathon, en die loop je niet ongetraind. Om de marathon uit te lopen heb je een bepaalde conditie nodig wat je bereikt door fitter te worden. Dat geldt ook voor je huid. Als je huid geen basisconditie heeft, dan zal je huid door het volgen van een intensief traject er juist slechter uit gaan zien. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Hoe jouw basisconditie is, bepalen we tijdens het intakegesprek en door middel van diverse huidmetingen.

Stap 0: Stimuleren

Als je huid in de minimaal gewenste conditie is, dan kunnen we starten met stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine door middel van verschillende behandeltechnieken die bij jouw huid passen. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Naarmate we ouder worden gaat deze productie naar beneden wat resulteert in huidveroudering zoals rimpels en verslapping. De technieken die we in deze fase gebruiken zijn dus allemaal gericht dat de cellen die voor deze productie zorgen wakker worden geschut en weer aan het werk gaan.

Stap 1: Succesfase

In deze fase ga je de eerste verbeteringen zien. De cellen die de collageen en elastine produceren, de zogenaamde fibroblasten, zijn nu actief aan het werk. We gaan nu zorgen dat ze nu nog een stapje harder gaan werken, de eindsprint is begonnen!

Stap 2: Onderhoud

Je hebt de finish gehaald, maar je huid is nog zeker niet uitgewerkt. Je huid is immers een levend orgaan en zal in conditie gehouden moeten worden om het bereikte resultaat zo lang mogelijk vast te houden en de veroudering, helaas zetten we die niet stil, langzamer te laten gaan. Dit doen we met een aantal keer per jaar een behandeling in de salon en uiteraard blijf jij je huid thuis ook goed verzorgen.

Wil jij ook het meest optimale uit je huid halen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake en we kijken samen hoe we jou Huid+ Traject gaan invullen.